به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال ایران برای انجام سومین بازی و یکی از حساسترین مسابقات خودش در تاریخ رقابتهای جام جهانی آماده میشود در حالی که تجربه متفاوت دو بازی قبلی یک علامت سوال بزرگ را پیش روی کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی قرار میدهد. استراتژی بازی مقابل انگلستان یا ولز؟
ایران در بازی اول مقابل انگلستان با دفاع ۳ نفره که عملاً در طول بازی به دفاع ۵ نفره تبدیل میشد، بازی با یک مهاجم هدف و آرایش کاملاً دفاعی به میدان رفت که با این سیستم و ترکیب نه در فاز تدافعی موفق بود و نه در حمله به نتیجه دلخواه رسید.
شکست سنگین در بازی اول موجب شد کی روش در مسابقه دوم با ترکیب و سیستمی کاملاً متفاوت برابر ولز صف آرایی کند که این تغییرات البته کاملاً موفق و نتیجه بخش بود و به پیروزی شیرین مقابل ولز منجر شد.
حالا و در بازی سوم برابر آمریکا علامت سوال اصلی برای کی روش استفاده از استراتژی مناسب برای رسیدن به نتیجه ایده آل است.
از سویی تیم ملی با یک تساوی هم در این مسابقه میتواند موفقیت تاریخی صعود به مرحله حذفی را برای نخستین بار تجربه کند، از سویی دیگر توان هجومی آمریکا متفاوت از ولز به نظر میرسد و انجام بازی هجومی برابر این تیم شاید در چنین موقعیتی چندان معقول و مطلوب نباشد.
کی روش البته در این شرایط باز هم به آرایش دفاع ۴ نفره اعتماد خواهد کرد همانطور که در بازی ولز این سیستم و ترکیب نتیجه مطلوبی داشت و یاران گرت بیل را ناکام گذاشت اما در فاز هجومی نه از ترکیب و سیستم صرفاً دفاعی بازی مقابل انگلستان استفاده خواهد کرد و نه مثل بازی مقابل ولز تیمش را با استراتژی سراسر حمله به مصاف حریف میفرستد.
علیرضا جهانبخش تنها بازیکن محروم ایران از بازی با آمریکاست
توان هجومی آمریکا خصوصاً در فاز انتقال و استفاده از ضد حملات سرعتی موجب خواهد شد ایران که با یک تساوی هم میتواند به مرحله بعدی صعود کند با احتیاط بیشتری در مسابقه سوم به میدان برود و با مشارکت پرتعداد بازیکنان در حمله فرصت ضدحمله را به حریف نخواهد داد.
در نهایت میتوان گفت کی روش با استراتژی تازه ای که تلفیقی از ترکیب و آرایش دو بازی اول برابر انگلستان و ولز خواهد بود در مسابقه سوم به مصاف ایالات متحده میرود و تلاش میکند با هوشیاری و آنالیز مناسب حریف نتیجه لازم برای صعود به مرحله یک هشتم نهایی را کسب کند.
خبرگزاری مهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
نظر شما